Szolgálat útja – Szabó Szilárd blogja

Úgy látszik, hogy a 2011-es év nagy tervekkel, elhatározásokkal és mégnagyobb kezdetekkel imdul, legalábbis, ami a blogoszférát illeti. Sokan ellene vannak a blogírásnak, főleg ha nyílvánosan műveli azt valaki, hiszen nem mindenkinek vannak ínyére a mindent kiíró (nem kibeszélő) mindennapi bejegyzések, néhányan csömörlősnek vélik.

Azonban Szabó Szilárd, egy a megcsömörlöttek közül (?), olayn blogíró szeretne lenni, aki meg akarja találni a középutat és egyensülyt a nyílvános blogírásban.

Ő, saját szavaival élve, boldog ember, mert Isten megajándékozta egy gyönyörű feleséggel, és aki azokról a dolgokről és eseményekről szeretné informálni az olvasóközösséget, melyek szolgálatával és velük kapcsolatos. Ígéri, hogy nem fog sokat írni.

Szolgálat útja
http://szabo-szilard.blogspot.com

Szilárd Szabó:
“Boldog ember vagyok mert Isten megváltott és megajándékozott egy csodálatos feleséggel, akivel együtt szolgáljuk Urunkat. Itt néhány dolgot írok arról amik velünk történik a mindennapokban, és olyan gondolatokat, amelyeket érdemesnek tartok megosztani másokkal is.”

Áldást a munkára, nyitott kapukat a szolgálat útján!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s