BATALIA PENTRU SUFLETE

Ar fi bine sau nu ca un pocait sa intre in politica?

Daca da, care ar fi motivatiile?

Sa aiba un “loc de munca”?

Sa isi rotunjeasca veniturile?

Sa fie cunoscut, sa-si faca un nume?

Sa castige suflete pentru Imparatie?

Sa dea legi dupa voia lui la Dumnezeu?

Sa o luam pe ultima. Presupunem ca intru in Parlament si acolo vreau sa initiez cateva legi. Care ar fi primele?

Mai intai o lege impotriva avorturilor. Tot pe primul loc o lege impotriva curviei, homosexualitatii, etc.

Care ar fi legea Nr.1 ? “De azi inainte nimeni nu mai curveste, altfel plateste amenda de …., iar in caz de recidiva va fi incarcerat”

Apoi o lege impotriva minciunii, hotiei sau betiei. Sanse? Sa fim realisti.

Sansele sunt 0 absolut.

Prima lege data de insusi Ion Iliescu in noaptea revolutiei a fost legea liberalizarii avorturilor. O lege impotriva legii lui Dumnezeu, care spune sa nu ucizi. O lege prin care mamele din Romania au dreptul “legal” – raportat la un sistem de referinta diavolesc – sa-si transforme pantecele in sicriu, sa-si ucida copiii nenascuti.

Iar romancele si romanii au “respectat” aceasta lege din plin!! Am ajuns campioni la avorturi in Europa.

“Cum poate cineva sa-i convinga pe cetateni sa respecte legi care nu au o alta baza decat statul?” intreaba David Noebel in “Intelegerea vremurilor”.

Povestea Petru Dugulescu, pastor baptist, fost deputat de Timis timp de 8 ani intre 1992-2000, despre reactia parlamentarilor atunci cand a propus inceperea zilei de lucru la Parlament cu rugaciunea “Tatal nostru”. “Nu se poate asa ceva, pentru ca atunci si muncitorii din fabrici, si copii din scoli vor incepe ziua tot cu “Tatal nostru” “, spuneau stimabilii parlamentari !!

Dar, scopul final al implicarii in politica ar fi modificarea si initierea unor legi in scopul unui mai bine pentru oameni. Legi raportate la LEGIUITORUL SUPREM.

Sa luam un exemplu.

Peste 273.000.000 de oameni au fost ucisi în secolul XX. D.Noebel spunea în spatele acestei crime, ar putea să existe gândirea a 6 oameni: Karl Marx, Charles Drawin, Julius Belhausen, Friedrich Nietzsche, Wilhelm Wundt şi Sigmund Freud.

Aceşti 6 gânditori, au influenţat 4 adolescenţi ai vremii respective: pe Mussollini, pe Hitler, pe Stalin şi pe Margaret Sanger, ultima dintre ei fiind o adolescentă.

Primii 3 sunt responsabili de majoritatea crimelor săvârşite în secolul XX.

Dar adolescenta de altădată, a cărei gândire a ajuns să stea la baza planning-ului familial, adică la baza controlului naşterilor, este responsabilă nu numai de mult mai multe omoruri decât cei 3 puşi laolaltă !!!, dar implicaţiile gândirii ei continuă secere mii şi milioane de vieţi, care încă nu au văzut lumina zilei, după ce primii 3 au ieşit de mult de pe scena istoriei.” incheie Noebel.

Deci istoria secolului XX a fost influentata in acest caz intr-o mai mare masura de nepoliticieni decat de politicieni.

Dar in cazul Daniel – Cir – rezidirea Ierusalimului, cine pe cine a influentat? Daniel pe Cir? Sau Dumnezeu pe amandoi? Ambele variante par afirmative.

“Omul nu este o simpla rotita intr-un mecanism, el nu este un actor care isi joaca rolul intr-o piesa de teatru; el poate cu adevarat sa influenteze istoria” spune Francis Schaeffer.

Dar cum? – intrebam noi.

Pentru ca implicarea in politica in Europa si in Romania in acest moment, este ca si cum as pune un bat in mijlocul unui fluviu, cu scopul de a opri fluviul.

In acest moment Europa merge “pe mana” umanistilor, cu bratul lor politic socialismul. A umanistilor seculari deocamdata, dar in umbra asteapta racnind umanismul cosmic – New Age.

De la un capat la altul al continentului, majoritatea guvernelor sunt socialiste sau de orientare socialista. Franta, Marea Britanie, Germania, Polonia, Romania, Rusia, Grecia, Bulgaria etc.

“Aceasta este esenta problemei create de teoria umanista referitoare la legi: statului i se da autoritatea unui dumnezeu. “Fratele mai mare” exercita toata puterea; individul este doar o simpla rotita in masinaria statului.” D.Noebel.

De exemplu: daca pana mai ieri toata lumea era de acord ca homosexualitatea este ceva rau, gresit, pacatos, astazi parca aceasta convingere se clatina. Dupa tot ce ne toarna mass-media in cap, parca tot mai multi incep sa-i priveasca cu intelgere pe homosexuali, unii chiar cu “dragoste”…

Vorba lui Marx: “Legea, moralitate, religia sunt prejudecati burgheze, in spatele carora mijesc tot atatea interese burgheze.”…

Dupa parerea marxistilor si a umanistilor Dumnezeu nu exista, iar omul este doar un animal evoluat…

Asa incat si legile se dau dupa mintile lor intunecate.

Poate ca in SUA inca mai exista putina normalitate in politica, cu toate ca si la ei umanistii si marxistii (nu va vine sa credeti? BA DA ! Chiar marxistii) au sarit sa sparga cu “dalta si ciocanul” cele 10 porunci de pe peretii scolilor si a institutiilor publice.

Si sa lipeasca versete din Coran…

Aduse cu avionul… Daca nu cu primul, macar cu al doilea. Sau cu al treilea…

BATALIA PENTRU SUFLETE se da in sala de clasa, de catre invatatori si profesori.

Si in Biserica.

De asemenea BATALIA PENTRU SUFLETE se da pe genunchi.

Daca vreti, si in Parlament, Consilii locale sau judetene. Uneori si-n primarii.

Dar ce are a face asta cu pocainta?

Pai pocaitii se pot implica in politica, dar asta nu se numeste ca fac o slujba pentru Domnul, ci ca sa il duca pe Domnul si valorile LUI si acolo.

Sa duca acolo integritate, etica, morala, lumina si sare.

La fel cum ar trebui sa duca toate aceste valori si in oricare alt domeniu. Fie ca si-ar alege o slujba de muzician, medic, vanzator de cartofi, sofer de autobuz, “om cu inima curata” sau bunica.

DAR !!!

Daca vreau sa aduc Imparatia in sufletele si in mintile oamenilor, atunci treaba asta pleaca de JOS in SUS, nu de SUS in JOS !!

Dar ramane si nevoia disperata de legi drepte. Iar “politica este murdara…daca este facuta de oameni murdari” spunea P.Dugulescu.

“Sa-ti iubesti aproapele” nu se impune prin legi omenesti.

BATALIA PENTRU SUFLETE se da pe genunchi !

Dragostea pentru Domnul NU se impune prin lege. Doar prin cruce…

Ioan Ciobota

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s